Selecteer een pagina

Leven lang leren met je eigen

Academie

Human Talent Trainingen

Een eigen academie

Een eigen academie helpt je om je branche- of organisatiedoelen te behalen, maakt je als werkgever aantrekkelijk op de arbeidsmarkt, zorgt dat de juiste werkinstructies, werkprocessen toegankelijk zijn voor de juiste personen. 

Ontwikkeling van talent

Voorbeelden van academies

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van academies die door ons ontwikkeld zijn voor branches en organisaties. Naast ontwikkeling van academies ontzorgen wij voor een aantal branches en bedrijven ook de uitvoering en organisatie. Zo trekken we als partners samen op. Verschillende academies worden als ‘white-label’ e-learning en blended learning aangeboden zodat bedrijven in die sector daarmee tot 90% op ontwikkelkosten kunnen besparen.

PiTtiG Praktijkacademie Technische groothandel

Voor het Fonds Kollektieve Belangen technische groothandel ontwikkelden wij PiTtiG. Met focus op ontwikkelen van sterke medewerkers en sterke bedrijven. Tevens verzorgen wij de werving van deelnemers en de uitvoering van alle programma’s.

Nationale Bakkerij Academie

Voor de werkgevers en werknemersverenigingen in de bakkerijbranche ontwikkelden wij de Nationale Bakkerij Academie. Naast de ontwikkeling verzorgen wij ook de eerste opstart, de bezetting van de Stichting de werving van deelnemers zodat de academie als Stichting autonoom verder kon.

Wizr Retail

Voor de Retail ontwikkelden wij samen met een aantal grote Retailers Wizr Retail. Boordevol e-learnings voor medewerkers en leidinggevenden in de winkel en in het DC. Deze academie wordt op maat gemaakt voor deelnemende retailers. Daarnaast verzorgen wij de implementatie van de programma’s.

Handel Groeit

In samenwerking met het opleidingsfonds Handel Groeit ontwikkelden wij Wizr Groenten en Fruit en werven wij gezamenlijk de leden om actief deel te gaan nemen. Trots op de sector, veilig werken, voedselveiligheid, samen werken een een schoon een opgeruimde omgeving.

Wizr Groothandel

Voor de Groothandel ontwikkelden wij samen met een aantal grote Groothandels Wizr Groothandel. Boordevol e-learnings voor sales, inkoop en logistiek. Deze academie wordt op maat gemaakt voor deelnemende groothandels. Daarnaast verzorgen wij de implementatie van de programma’s.

Jeugdzorg Nederland

In samenwerking met Jeugdzorg Nederland ontwikkelden wij programma’s voor het vergroten van het veiligheidsklimaat in instellingen. Inmiddels zijn er voor de (jeugd)zorg verschillende vervolgprogramma’s gestart. Van Werken vanuit de bedoeling, Professionele ruimte, Digitale Zorg tot Triple C implementatie.

WeSHare

Voor Warmteservice ontwikkelen wij, in samenwerking met alle toeleveranciers een complete academie vol met kennismodules voor alle baliemedewerkers. Van Airco, Dakbedekking, Zonnepanelen tot Electrotechniek. Alles zodat Warmteservice haar unieke kracht ‘Met kennis het verschil maken’ verder kan uitbouwen.

Spar Academie

In 10 jaar tijd hebben we mogen meegenieten van hoe Spar tot één van de succesvolste merken in de foodretail kon doorgroeien. De Spar Academie heeft ondernemers en medewerkers meegenomen in alle (strategische) ontwikkelingen van Spar, de implementatie van alle modules en de bijbehorende werkprocessen en instructies. Hoe leren, ontwikkelen en succes samen kunnen gaan!

Snel meer uit leren?

Meer ontdekken over hoe je zichtbare en meetbare prestatieverbetering kunt realiseren met e-learning en blended learning? Hoe je meer rendement haalt uit leren tegen lagere kosten? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.